Ampéns Design

Stockholms län

Information

590823-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ampéns Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ampéns Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollentuna som är den kommunen som Ampéns Design finns i.

Ampéns Design har varit registrerat sedan 2003-12-11 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ampéns Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-08.

Ampéns Design är och det finns flera bolag i Sollentuna som också är .

Firmatecknare för Ampéns Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ampéns Design så kan ni göra det på telefon genom 073-7140029 eller genom brev på följande adress:

Design och försäljning av t.ex. slöjd, konsthantverk, handarbetsmaterial, litteratur, tyg, textil, slöjd, inredningsartiklar, möbler, kläder samt handarbetsredskap. Design och mönsterkonstruktion av t.ex. konsthantverk, slöjd, handarbete. Konsult av data med elektronisk sidredigering och support. Konstruerande och underhållande av webbplatser och interaktivt undervisningsmaterial. Utbildning, undervisning och föreläsning inom t.ex. datakunskap och textil.

Det finns olika personer som har en koppling med Ampéns Design och det är Ampén, Maud Anne-Sofie Ingeborg som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,