Kakkus Service

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollentuna och Kakkus Service är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Kakkus Service är ett av dem. Statusen för Kakkus Service är att Bolaget är aktivt.

Kakkus Service är ett Enskild firma och skapades 2007-10-15. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där företaget finns i jobbar för att företag som Kakkus Service ska trivas.

Kakkus Service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-20. I Sollentuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

All service inom plåt och mekanik såsom mekanisk verkstad, service och renovering av småmotorer, motorcyklar, entreprenad- maskiner. Bygga motorcyklar. Plåtarbeten. Tjänster till andra företag inom ovan angivna områden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kakkus Service är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-18.

Idag är Kakkus Service och det finns flera företag som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Kakkus Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5878124.

.

De som är på något sätt har med Kakkus Service är Karjalainen, Kari Tapio som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kakkus Service har 591121-XXXX som sitt organisationsnummer.